miércoles, 30 de diciembre de 2009

Recitacions i debats

Recitacions
Un cop acabades les recitacions podem fer una valoració general de com han anat.
Personalment amb les recitacions he passat unes bones estones a classe, és una cosa que no s´ acostuma a fer i la veritat és una sensació molt bona, i crec que s´ hauria de fer més sovint. El que més he vist a la classe és la por a equivocar-se, que provoca que els altres riguin, personalment crec que ja tenim una edat i aquestes coses ens les hauríem de treure del cap, ja que la veritat sigui dita hi va haver gent que o va passar francament malament quan hauria de ser el contrari. I aquesta seria la meva petita valoració sobre les recitacions.
Debats
La veritat que els debats has estat força entretinguts tots, personalment no hi ha cap que fos pesat. Han estat sempre preparats i amb bones argumentacions, alguns amb tocs d´ humor, d´ altres no, però com en la diversitat està el saber han estat molt bé.

La part més difícil potser era la de posar deu persones d´ acord amb el que feia cadascú, però en general és una bona prova per veure com reacciona la gent davant d´ un grup nombrós i jo cerc que la gent a reaccionat força bé aquesta proposta. I així conclouria la meva petita valoració dels debats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario